Privacybeleid

Algemeen

Bij PURE Marketing Agency hechten we veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en respecteren we jouw privacy. In dit privacybeleid leggen we uit hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens We verzamelen persoonsgegevens wanneer je contact met ons opneemt, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer. We gebruiken deze gegevens om je te kunnen bereiken en onze diensten aan je te kunnen leveren. We kunnen ook informatie verzamelen wanneer je onze website bezoekt, zoals je IP-adres, browsertype, taalvoorkeuren en de datum en tijd van je bezoek. Deze informatie wordt gebruikt om onze website te verbeteren en beter af te stemmen op jouw behoeften.

Delen van persoonsgegevens

We delen jouw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van onze diensten of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Beveiliging van persoonsgegevens

We nemen de beveiliging van jouw persoonsgegevens serieus en nemen passende maatregelen om deze te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies of diefstal. We maken gebruik van veilige servers en encryptie-technologieën om de veiligheid van jouw persoonsgegevens te waarborgen.

Bewaring van persoonsgegevens

We bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de uitvoering van onze diensten of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Jouw rechten

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van de website te verbeteren en jouw ervaring te personaliseren. Meer informatie over ons gebruik van cookies vind je in ons cookiebeleid.

Wijzigingen in het privacybeleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden op onze website gepubliceerd. Het is aan te raden om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen.

Contact

Als je vragen hebt over dit privacybeleid of jouw persoonsgegevens, kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld op onze website of via e-mail. We zullen zo snel mogelijk reageren op jouw verzoek.

Voor het laatst gewijzigd op 29-03-2023

PURE Marketing Agency is een full-service bureau met een breed scala aan expertise op het gebied van branding, digitale marketing en creatieve communicatie.


Ons gepassioneerde team van consultants werkt nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen.

Online marketing
uitbesteden
Website
laten maken
Webshop
laten maken
Social Media
marketing
SEA
Specialist
Online marketing detachering
SEO
Specialist
Active
Campaign