Resultaatgerichte marketing

voor startups and scale-ups


Marc Steentjes

22 jaar ondernemer

LinkedIn deskundige & strateeg

20.000+ volgers

Marc Steentjes is een ervaren ondernemer met een passie voor online marketing en sales. Al sinds 2001 heeft hij meerdere succesvolle bedrijven opgezet en verkocht, waarbij hij verantwoordelijk was voor de online marketingactiviteiten en sales. Hij heeft hierdoor uitgebreide ervaring opgedaan in verschillende sectoren en weet als geen ander hoe je een bedrijf kunt laten groeien.

In 2012 heeft Marc Social Media Fabriek opgericht, een bedrijf dat ondernemers en bedrijven hielp met complete marketing-concepten voor Google Adwords, Facebook, Twitter en LinkedIn. Hier heeft hij vele ondernemers geholpen bij het opzetten en implementeren van succesvolle online marketingcampagnes.

Vanaf 2015 heeft Marc zich volledig gespecialiseerd in de commerciële mogelijkheden van LinkedIn. Hij heeft meer dan honderd bedrijven en duizenden mensen getraind in het gebruik van LinkedIn als marketingtool. Door zijn uitgebreide kennis van de mogelijkheden van LinkedIn weet hij als geen ander hoe je leads kunt genereren en het maximale uit het platform kunt halen.

Marc's marketingaanpak is gericht op het creëren van waarde voor klanten en hen te helpen hun bedrijf te laten groeien. Hij richt zich hierbij niet alleen op het verkopen van diensten, maar ook op het geven van advies en het delen van kennis en ervaringen. Hierdoor is hij in staat om een persoonlijke en langdurige relatie met zijn klanten op te bouwen.


Resultaatgerichte marketing

Voor B2B-ondernemingen startups en scale-ups


Resultaatgerichte marketing, ook wel bekend als resultaatgerichte reclame of performance marketing, is een strategie waarbij marketeers hun inspanningen en uitgaven richten op het behalen van meetbare resultaten, zoals conversies of verkoop, in plaats van alleen te streven naar een hoge zichtbaarheid of merkbekendheid.


Voordelen:

Geen investeringen

Meetbare resultaten

Meer controle

Snellere resultaten

Betere inzichten

Het meetbare bewijs van succes- Resultaatgerichte Marketing door PURE Marketing Agency


Wat zeggen klanten over Marc?

In opdracht van 365 Business Support heeft Marc honderden trainingen verzorgt.

Bekijk HIER alle 106 reviews

Ondernemerservaring > 20 jaar

Toegang Marc's LinkedIn netwerk (21.000)

Maximale exposure

Leadgeneratie

Leadopvolging

Raad van Advies


Oplossingen voor startups | scale-ups | B2B-ondernemingen

Snelle Groei

Wij helpen aan een snellere groei. Meer exposure en leads.

Meer Business

Meer exposure en leads resulteren in meer business.

Geen investeringen

Zonder investeringen naar meer business? Jazeker!

Zonder investeringen

naar méér business!

Jouw oplossing naar business!