Google Analytics 4

Onze partners zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en webanalyse. Daarom werken we bijvoorbeeld met Google Analytics 4, de nieuwste versie van Google Analytics.

De partners blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en webanalyse. Een voorbeeld hiervan is hun gebruik van Google Analytics 4, de nieuwste versie van Google Analytics. Google Analytics 4 biedt tal van nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten in vergelijking met eerdere versies. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om gegevens van verschillende apparaten en platformen te combineren en biedt meer opties om de privacy van de

bezoekers te waarborgen. Bovendien biedt Google Analytics 4 uitgebreidere inzichten in de customer journey en het gedrag van bezoekers op jouw website.

Onze partners zijn experts op het gebied van Google Analytics 4 en staan klaar om jou te helpen om

deze tool optimaal in te zetten voor jouw online marketingstrategie. Ze zullen heldere rapportages en analyses leveren, waardoor je inzicht krijgt in de prestaties van jouw website en online marketingkanalen. Op basis daarvan kunnen we

samenwerken aan verbeteringen en optimalisaties om nog betere resultaten te behalen. Kortom, met Google Analytics 4 en de expertise van onze partners kun je de online prestaties van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Maak gebruik van de expertise van onze partners!

Google Analytics 4

Betere privacy

Met Google Analytics 4 is het gemakkelijker om de privacy van de bezoeker te waarborgen door middel van anonieme ID's en betere gegevensbeperkingsopties.

Bijdrage online marketingstrategie

Met Google Analytics 4 kun je de prestaties van jouw online marketingkanalen meten en optimaliseren, wat bijdraagt aan het behalen van jouw online marketingdoelstellingen.


Betere rapportages en analyses

Google Analytics 4 biedt uitgebreide rapportages en analyses, waardoor je snel en gemakkelijk inzicht krijgt in de prestaties van jouw website en online marketingkanalen.

Geïntegreerde gegevens

Google Analytics 4 kan gegevens van verschillende apparaten en platformen combineren, wat een beter inzicht geeft in de customer journey van de bezoeker.

Inzicht customer journey

Met Google Analytics 4 krijg je meer inzicht in het gedrag van de bezoeker op jouw website en de verschillende stappen in de customer journey.

Optimalisatie voor conversie

Door middel van conversietracering en attributie kun je met Google Analytics 4 gericht werken aan het optimaliseren van de conversie op jouw website.


Google Analytics 4


Wil jij inzicht krijgen in de prestaties van jouw website en online marketingkanalen en deze optimaliseren voor het behalen van betere resultaten?


Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!