Disclaimer van Your Business Club B.V.


We hebben ons best gedaan om de informatie op onze website zo volledig en actueel mogelijk te houden, maar we kunnen niet garanderen dat de informatie altijd volledig, juist of up-to-date is. Het gebruik van de informatie op deze website is daarom voor jouw eigen risico. We raden je aan om, indien je specifiek advies wenst, contact op te nemen met Your Business Club.


Your Business Club B.V. is niet verantwoordelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten, onvolledigheden of onjuistheden in de informatie op deze website.


Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites die via links op deze website bereikbaar zijn. Het gebruik van deze links is voor jouw eigen risico.


Your Business Club B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. We raden je daarom aan om regelmatig de website te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.


Als je vragen hebt over deze disclaimer, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website.