Disclaimer

Disclaimer van PURE Marketing Agency.

We hebben ons best gedaan om de informatie op onze website zo volledig en actueel mogelijk te houden, maar we kunnen niet garanderen dat de informatie altijd volledig, juist of up-to-date is. Het gebruik van de informatie op deze website is daarom voor jouw eigen risico. We raden je aan om, indien je specifiek advies wenst, contact op te nemen met PURE Marketing Agency.

PURE Marketing Agency is niet verantwoordelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten, onvolledigheden of onjuistheden in de informatie op deze website.

Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites die via links op deze website bereikbaar zijn. Het gebruik van deze links is voor jouw eigen risico.

PURE Marketing Agency behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. We raden je daarom aan om regelmatig de website te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Als je vragen hebt over deze disclaimer, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website.

We hopen dat je onze website met plezier zult bezoeken en wensen je veel succes met je verdere zoektocht.

Met vriendelijke groet,

PURE Marketing Agency


PURE Marketing Agency is een full-service bureau met een breed scala aan expertise op het gebied van branding, digitale marketing en creatieve communicatie.


Ons gepassioneerde team van consultants werkt nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen.

Online marketing
uitbesteden
Website
laten maken
Webshop
laten maken
Social Media
marketing
SEA
Specialist
Online marketing detachering
SEO
Specialist
Active
Campaign